Program 2020

Under 2020 ska lokalföreningen på egen hand försöka förmedla vad som händer inom föreningen - liksom vi gör på vår facebook-sida - Fobo Eksjö-Nässjö

Årsmöte 2020

Lördagen 1 feb kl. 14

 

19 Maj 

Inget är som i dessa tider. Årets verksamhet och planerade aktiviteter står och faller med hur det går med utvecklingen av coronapandemin och hur den kommer att klinga av. I skrivande stund, mitten av maj, är det svårt att planera.

Vi lyckades genomföra Årsmötet 1 feb och Plantbytardagen 1 maj, men sedan har det känts osäkert. Vi hade sett fram emot Tusen Trädgårdar, besök i både Maries och Olas trädgårdar, men det kan vi inte bestämma förrän vi vet mer.

Som vanligt förbereder vi årets utställning och även om en högtidlig invigning inte blir av, så är trädgården i sin försommarskrud redo för årets besökare – du är välkommen med start 13 juni.

Det vi själva råder över är i alla fall vår egen trädgård – Fobos Trädgård, dit besökaren alltid är välkommen. Med fritt tillträde och öppet dygnet runt kan man njuta av det trädgården har att erbjuda. Som vanligt kommer medlemmar att finnas i trädgården varje torsdagskväll. Då kan vi träffa besökare och informera om vår verksamhet.

Välkommen!

 

 

 

 

 

Aktiviteter sker i samarbete med Studiefrämjandet.